Zoeken

Innovatief sinds 1999

Twee oprichters die geloofden in de techniek én de toekomst van de warmtepompen. Een sterke wilskracht om deze techniek te delen met de rest van Nederland. Dat is hoe Dubotechniek in 1999 werd opgericht.

Geschiedenis

Groei

Al snel na oprichting zagen anderen de potentie van deze techniek, waardoor de belangstelling voor de warmtepomp en daarmee Dubotechniek groeide. Het aantal projecten groeide fors waardoor Dubotechniek zich verder kon ontwikkelen.

Tegenwoordig beschikken wij over een eigen service- en energie exploitatieafdeling, een beheercentrum en een innovatietak. Zo hebben we alle disciplines in huis om een project van A tot Z te realiseren. Sinds 2008 is Dubotechniek onderdeel van VolkerWessels, één van de grootste en meest toonaangevende bouwbedrijven van Nederland.

Dubotechniek Zaltbommel

In 2017 openden we ons energieneutrale bedrijfspand in Zaltbommel. Daar werken we nu met 50 trotse collega's. Een all electric pand, waarbij warmte, koude en het warmtapwater wordt geleverd door onze eigen ONE. 

Ontwikkeling

Dubotechniek ontwerpt, realiseert en exploiteert energiesystemen voor utiliteitsbouw en appartementencomplexen. Voor woningen ontwikkelen wij energiezuinige installatieconcepten. Dubotechniek is steeds bezig deze concepten aan te laten sluiten bij ontwikkelingen in de markt. Zo ontwerpt, realiseert en exploiteert Dubotechniek steeds vaker hybride systemen t.b.v. warmtenetten.