Zoeken
Buitenzijde Brabander Tilburg
Voorgevel Bankier Tilburg

Voordelen van de WKO-installatie ONE voor appartementen

 • Kostenbesparing: Doordat een WKO-installatie gebruikmaakt van natuurlijke energiebronnen, kan het aanzienlijke kostenbesparingen opleveren op de energierekening. Hoewel de initiële investering vaak hoger ligt dan bij conventionele systemen, zorgen de lagere energiekosten ervoor dat de investering op de langere termijn terug verdient wordt.
 • Duurzaamheid: De WKO-installatie ONE is een duurzaam alternatief voor de opwekking van warmte en koude voor een gebouw. Er wordt efficiënt gebruik gemaakt van hernieuwbare energiebronnen en de behoefte aan fossiele brandstoffen wordt verminderd. Door te kiezen voor een WKO-installatie draagt een appartementencomplex bij aan de vermindering van de koolstofvoetafdruk en de overgang naar een duurzamere samenleving.
 • Comfort: Een WKO-systeem kan zowel voor verwarming als koeling zorgen, waardoor een constant en aangenaam binnenklimaat wordt geboden. Het systeem kan zich aanpassen aan de seizoensgebonden variaties en de individuele behoeften van bewoners, waardoor bewoners altijd kunnen genieten van een comfortabele woning.
 • Lange levensduur: De ONE is een duurzame energiebron en heeft een (zeer) lange levensduur. Doordat Dubotechniek vanaf ontwerp tot en met beheer en onderhoud zorgt voor de ONE kan de WKO-installatie optimaal worden gebruikt. Hierdoor krijgt de WKO een lange en betrouwbare levensduur is het voor appartementen een zeer kosteneffectieve oplossing voor de lange termijn.
 • Energie-efficiëntie: Een WKO-installatie maakt gebruik van de natuurlijke warmte- en koudeopslag in de bodem. In de zomer wordt warmte uit het gebouw opgeslagen in de bodem en in de winter wordt deze warmte weer gebruikt om het gebouw te verwarmen. Dit zorgt voor een efficiënter energiegebruik en vermindert de afhankelijkheid van traditionele verwarmings- en koelsystemen.
 • Flexibiliteit: Voor ieder appartementengebouw is er een bijpassende WKO ONE. Dubotechniek heeft diverse versies van de ONE ontworpen, hierdoor kan voor ieder project de meest passende oplossing geboden worden. Van kleine appartementengebouwen tot grote woontorens, voor iedere appartementencomplex is er een ONE oplossing.

Gerelateerde producten

 • MINI ONE

  Dit is de MINI ONE, de kleinste WKO-installatie van Dubotechniek. De MINI ONE is geschikt voor kleine utiliteitsgebouwen en kleine appartementen.

  Mono CV (max.) 112 kW
  Mono GKW (max.) 160 kW
  Bron debiet (max.) 20 m3/h
  Lees meer
  warmtekoudeinstallatie.jpg
 • REGULAR ONE

  Dit is de REGULAR ONE, de eerste WKO-installatie van Dubotechniek. De REGULAR ONE is geschikt voor middelgrote utiliteitsbouw en appartementen.

  Mono CV (max.) 700 kW
  Mono GKW (max.) 500 KW
  Bron debiet (max.) 40 m3/h
  Lees meer
  WKO-installatie in Share park 20|20 in Hoofddorp
 • BIG ONE

  Dit is de BIG ONE, de meest gebruikte WKO-installatie van Dubotechniek. De BIG ONE is geschikt voor grote utiliteitsbouw, appartementen en warmtenetten.

  Mono CV (max.) 1.600 kW
  Mono GKW (max.) 1.350 kW
  Bron debiet (max.) 110 m3/h
  Lees meer
  WKO-installatie in Bankier Tilburg
 • MEGA ONE

  Dit is de MEGA ONE, de grootste WKO-installatie van Dubotechniek. De MEGA ONE is geschikt voor zeer grote utiliteitsgebouwen en warmtenetten.

  Mono CV (max.) 3.300 kW
  Mono GKW (max.) 2.700 kW
  Bron debiet (max.) 220 m3/h
  Lees meer
  WKO-installatie in AFAS Experience Centre in Leusden
 • Amsterdam - Vertical 4045.jpg
  Project

  Vertical N3

  WKO-installatie BIG ONE voor hoog- en laagbouw
  Amsterdam Sloterdijk
 • Buitenzijde van de Bankier in Tilburg
  Project

  De Bankier

  WKO-installatie BIG ONE voor 120 appartementen
  Tilburg