Zoeken
De WKO-installatie van Vertical in Amsterdam

Expertises

 • Utiliteitsbouw

  Voor de utiliteitsbouw gelden er steeds strengere eisen op het gebied van duurzaamheid. Een WKO-systeem is de ideale, duurzame oplossing voor de warmte- en koude voorziening van een gebouw. De ONE van Dubotechniek is er in diverse samenstellingen, om perfect aan te sluiten bij de behoeften van ieder utiliteitsgebouw.

  Lees meer
  AFAS Experience Center 0024.jpg
 • Appartementen

  Steeds vaker wordt er bij appartementencomplexen gekozen voor een WKO-systeem als duurzame oplossing voor de warmte- en koude voorziening. De ONE van Dubotechniek is uitermate geschikt voor appartementencomplexen en is er in verschillende versies. Voor ieder formaat appartementencomplex is er een passende ONE.

  Lees meer
  Buitenzijde Brabander Tilburg
 • Warmtenetten

  Steeds vaker wordt er in de stedelijke bouw gekozen voor een warmtenet. Deze duurzame oplossing stelt partijen in staat samen te werken voor een duurzamere energievoorziening. De WKO is de optimale partner voor zo’n warmtenet. Dubotechniek is in staat de ONE optimaal aan te laten sluiten bij warmtenetten waardoor deze optimaal benut worden. Zo wordt een warmtenet pas écht duurzaam.

  Lees meer
  Wko installatie.jpeg
 • Woningbouw

  Willen we het woningtekort oplossen, dan moet er een enorme hoeveelheid woningen bijkomen. En die woningen moeten natuurlijk ook nog eens duurzaam zijn. Daarvoor is een WKO-installatie de optimale oplossing. Door efficiënt gebruik van warmte- en koude uit de bodem kunnen we nieuwe wijken duurzaam tot stand komen. Dubotechniek biedt diverse energiezuinige oplossingen voor woningen.

  Lees meer
  Parkzijde_Utrecht-2_small-1280x896.jpg