Zoeken
WKO-installatie in Bankier Tilburg

De WKO-installatie ONE

De trots van Dubotechniek

De WKO ONE is de trots van Dubotechniek. Na jaren investeren in de ontwikkeling ervan plaatsten wij in 2012 voor het eerst onze WKO-installatie ONE. Dubotechniek ontwerpt, realiseert, beheert én exploiteert de WKO ONE. Het WKO-systeem wordt volledig geprefabriceerd, is modulair opgebouwd en kan binnen één dag worden geplaatst op locatie.

WKO-installatie in woongebouw Strijp-S West

De voordelen van een WKO-installatie ONE

 • De WKO ONE is een energiezuinig alternatief voor gas. Deze duurzame energiebron is daarmee goed voor het milieu én de portemonnee.
 • Volledig geprefabriceerd en modulair opgebouwd, daardoor te plaatsen binnen een dag.
 • De WKO-installatie ONE reduceert de CO2 uitstoot van een gebouw drastisch.
 • Zowel de verwarming als de koeling wordt via hetzelfde systeem geregeld. Omdat de energieopslag ook nog eens ondergronds zit, wordt bovengronds veel ruimte bespaard.
 • Dubotechniek houdt zich bezig met alle onderdelen van de WKO-installatie, van ontwerp tot exploitatie. 
 • De WKO-systemen van Dubotechniek zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur.
Neem contact op Bekijk onze werkwijze

Onze WKO-systemen

 • MINI ONE

  Dit is de MINI ONE, de kleinste WKO-installatie van Dubotechniek. De MINI ONE is geschikt voor kleine utiliteitsgebouwen en kleine appartementen.

  Mono CV (max.) 112 kW
  Mono GKW (max.) 160 kW
  Bron debiet (max.) 20 m3/h
  Lees meer
  WKO-installatie MINI ONE In kantoor Dubotechniek in Zaltbommel
 • REGULAR ONE

  Dit is de REGULAR ONE, de eerste WKO-installatie van Dubotechniek. De REGULAR ONE is geschikt voor middelgrote utiliteitsbouw en appartementen.

  Mono CV (max.) 700 kW
  Mono GKW (max.) 500 kW
  Bron debiet (max.) 40 m3/h
  Lees meer
  WKO-installatie in Share park 20|20 in Hoofddorp
 • BIG ONE

  Dit is de BIG ONE, de meest gebruikte WKO-installatie van Dubotechniek. De BIG ONE is geschikt voor grote utiliteitsbouw, appartementen en warmtenetten.

  Mono CV (max.) 1.600 kW
  Mono GKW (max.) 1.350 kW
  Bron debiet (max.) 110 m3/h
  Lees meer
  WKO-installatie in Bankier Tilburg
 • MEGA ONE

  Dit is de MEGA ONE, de grootste WKO-installatie van Dubotechniek. De MEGA ONE is geschikt voor zeer grote utiliteitsgebouwen en warmtenetten.

  Mono CV (max.) 3.300 kW
  Mono GKW (max.) 2.700 kW
  Bron debiet (max.) 220 m3/h
  Lees meer
  WKO-installatie in AFAS Experience Centre in Leusden

Een WKO-systeem voor ieder gebouw

De WKO ONE serie is onderverdeeld in vier categorieën. Deze zijn ingedeeld naar vermogen en brongrootte. De series verschillen van 34kW tot en met 10MW. Onze WKO-installaties zijn uitermate geschikt voor het leveren van duurzame warmte, koude en warmtapwater in utiliteitsgebouwen en appartementencomplexen. Hieronder staan de technische specificaties per model beschreven. 

Naast de ONE kan Dubotechniek het volledige energiesysteem leveren compleet met aanvullende onderdelen zoals regeneratievoorzieningen, redundante installaties, pompgroepen, distributiesystemen en afgiftesystemen. De gevraagde scope wordt ingeregeld via onze eigen regeltechniek, welke in eigen beheer is ontwikkeld. 

Bekijk onze projecten

Een WKO voor...

 • Utiliteitsbouw

  Voor de utiliteitsbouw gelden er steeds strengere eisen op het gebied van duurzaamheid. Een WKO-systeem is de ideale, duurzame oplossing voor de warmte- en koude voorziening van een gebouw. De ONE van Dubotechniek is er in diverse samenstellingen, om perfect aan te sluiten bij de behoeften van ieder utiliteitsgebouw.

  Lees meer
  AFAS Experience Center 0024.jpg
 • Appartementen

  Steeds vaker wordt er bij appartementencomplexen gekozen voor een WKO-systeem als duurzame oplossing voor de warmte- en koude voorziening. De ONE van Dubotechniek is uitermate geschikt voor appartementencomplexen en is er in verschillende versies. Voor ieder formaat appartementencomplex is er een passende ONE.

  Lees meer
  Buitenzijde Brabander Tilburg
 • Warmtenetten

  Steeds vaker wordt er in de stedelijke bouw gekozen voor een warmtenet. Deze duurzame oplossing stelt partijen in staat samen te werken voor een duurzamere energievoorziening. De WKO is de optimale partner voor zo’n warmtenet. Dubotechniek is in staat de ONE optimaal aan te laten sluiten bij warmtenetten waardoor deze optimaal benut worden. Zo wordt een warmtenet pas écht duurzaam.

  Lees meer
  Wko installatie.jpeg
 • Woningbouw

  Willen we het woningtekort oplossen, dan moet er een enorme hoeveelheid woningen bijkomen. En die woningen moeten natuurlijk ook nog eens duurzaam zijn. Daarvoor is een WKO-installatie de optimale oplossing. Door efficiënt gebruik van warmte- en koude uit de bodem kunnen we nieuwe wijken duurzaam tot stand komen. Dubotechniek biedt diverse energiezuinige oplossingen voor woningen.

  Lees meer
  Parkzijde_Utrecht-2_small-1280x896.jpg