Zoeken
Eden District richting Schiehaven.jpg

Eden district

Duurzame appartementencomplex met Dubo's REGULAR ONE

Aan de historische Lloydpier in Rotterdam het nieuwbouwproject Eden District gerealiseerd. Vroeger vertrokken er vanaf deze locatie boten naar Indië, tegenwoordig vind je er een prachtig appartementencomplex met een rustige en comfortabele binnentuin. In opdracht van Eneco hebben wij de mono bron met broninstallatie gerealiseerd.

Wonen met uitzicht op de Maas

Het project wordt in deelplannen gerealiseerd, dit zijn de deelplannen Riverside en Waterfront. De woningen in Riverside beschikken over mooie buitenruimtes, een vide of loggia. De appartementen zijn ruim opgezet en flexibel in te delen. Als je een appartement koopt in Waterfront, heb je een mooi uitzicht over de levendige Schiehaven of op de prachtige binnentuin. Alle appartementen kijken uit over de Maas, het uitzicht op het water verveelt nooit.

Duurzaam wonen

Duurzaamheid is in dit project een belangrijk punt en hier wordt op veel manieren aandacht aan gegeven. Het project wordt namelijk EPC 0 opgeleverd en de architecten hebben het initiatief genomen om Eden District met gedeeltelijk gerecyclede bakstenen te bouwen.

Dubotechniek heeft hier een mono bron gerealiseerd met een bron installatie. De verwarming komt vanuit het eigen stadsverwarming net van Eneco. De bron unit bevat een schakelvat van 1.300 liter en de inkoppeling van een droge koeler op het dak.