icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

In het Brabantse dorp Etten-Leur wordt nog steeds gebouwd aan een duurzame woonwijk. In de fase 2A van dit project zijn in totaal 25 woningen gebouwd, waarvan 12 Nul-op-de-Meter koopwoningen. De overige 13 woningen zijn huurwoningen met een EPC 0 label. Wij hebben de 12 koopwoningen in opdracht van Sprangers Bouwbedrijf voorzien van onze ONE@HOME. Een prefab energiekast. Deze woningen zijn in juli 2018 opgeleverd.

Opdrachtgever
Sprangers Bouwbedrijf
Opgeleverd
2017 & 2018

Optimalisatie ONE@HOME 2e fase

De 1e fase van dit project had de primeur wat betreft de ONE@HOME. Toen hebben wij 54 Nul-op-de-Meter woningen mogen voorzien van deze plug & play oplossing. In de aanloop naar de 2e fase van dit project hebben wij niet stil gestaan. We hebben de energiekast geoptimaliseerd en deze is geplaatst in de 12 woningen van fase 2A.

De opbouw van deze energiekast is uiteraard hetzelfde gebleven. Hij bevat een warmtepomp, boiler, omvormer, verdelerset en een ventilatiesysteem. Binnen 2 dagen is de kast klaar en ongeveer een uur voordat de kap op de woning gaat plaatsen we de ONE@HOME in de woning. De bouwtijd wordt dus aanzienlijk verkort, en dat is voor iedereen een voordeel.