icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Aan de Spoorlaan in Tilburg staat al 65 jaar het bankgebouw van Van Mierlo & Zoon. Het gebouw functioneert niet meer als bank, dus er ontstonden nieuwe mogelijkheden. Op deze locatie is De Bankier gebouwd, een 76 meter hoge woontoren met 120 luxe stadsappartementen (koop en huur) en een commerciƫle plint in hartje Tilburg. In opdracht van Eteck plaatsen wij hier onze WKO installatie ONE en voorzien we de appartementen van afgiftesets.

Opdrachtgever
Eteck
Bouwjaar
2022 & 2023
Omvang project
18.000m2

Het hoogste punt van de Bankier werd op 6 oktober bereikt, van 6 tot en met 9 oktober was de complete woontoren verlicht en was er een heuse lichtshow te zien. Op donderdag 20 oktober 2022 plaatsen en installeren wij onze plug & play WKO installatie ONE.

Technische omschrijving
In de technische ruimte wordt onze ONE geplaatst welke bestaat uit o.a. een LT warmtepomp module met een vermogen van 2x 230kW, een schakelvatenmodule van 2x 1300 liter, een bronmodule inclusief drukstapontgasser, HT boosterwarmtepomp module, E-ketel module van 200 kW, verdeler/verzamelaar en regeneratiemodule.

Afgiftesets appartementen
Alle appartementen en de commerciële plint worden voorzien van afgiftesets van Fortes Energy Systems.