icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

WKO ONE voor utiliteitsbouw en appartementen

De WKO-installatie ONE (Own New Energy) is de trots van Dubotechniek. Na jaren investeren in de ontwikkeling ervan plaatsten wij in 2012 voor het eerst deze gestandaardiseerde en prefab WKO-installatie.

ONE_3D.jpg

Wat is de ONE?

De ONE is een plug & play duurzame energiecentrale met warmte- en koudeopslag in de bodem, die volledig wordt geprefabriceerd, modulair is opgebouwd en in één dag wordt geplaatst op locatie. Met deze WKO installatie reduceren we de faalkosten en verkorten we de bouwtijd aanzienlijk. DE WKO-installatie wordt in onze werkplaats gemaakt en uitvoerig getest. Aansturing, analyse en optimalisatie gebeuren vanuit ons beheercentrum.

De ONE heeft verschillende series, ingedeeld naar vermogen en brongrootte. Van klein naar groot zijn er de Mini ONE, ONE, Big ONE en Mega ONE. Verschillend in vermogen van 34kW tot en met 10 MW. Deze installatie is uitermate geschikt voor het leveren van duurzame warmte, koude en warmtapwater in utiliteitsgebouwen en appartementencomplexen.

Referentieprojecten