Zoeken

WKO-systeem

Dubotechniek ontwerpt, realiseert en exploiteert Warmte- en koudeopslagsystemen voor verschillende opdrachtgevers en projecten door heel Nederland.

Eindhoven - Strijp S 0049.jpg

Dé specialist in WKO-systemen

Wij van Dubotechniek zijn dé specialist op het gebied van WKO-systemen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van hoogopgeleide experts heeft Dubotechniek zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van duurzame energieoplossingen. Dubotechniek levert niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar bieden ook een complete service van ontwerp, engineering, installatie tot en met het beheer en onderhoud van de installaties. Bij Dubotechniek kun je ook terecht voor energie exploitatie. In de afgelopen jaren heeft Dubotechniek talloze succesvolle projecten weten te realiseren voor zowel de commerciële als de residentiële sector. 

Wat is een WKO-systeem?

Een WKO-systeem gebruikt de aardbodem als energiebron. Door middel van een gesloten buizensysteem wordt er grondwater opgepompt. Dit wordt vervolgens door middel van warmtepompen gebruikt voor het verwarmen en verkoelen van het gebouw. Hierna wordt het opgepompte grondwater weer teruggebracht naar de bodem, waardoor het een ciruclair en en duurzaam proces is. Bij Dubotechniek zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van WKO-systemen. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij een uiteenlopende expertise weten op te bouwen en kunnen wij je voorzien van de beste oplossing voor jouw situatie.  De WKO-systemen van Dubotechniek zijn niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar ook zeer betrouwbaar. Daarnaast zorgen wij voor een optimale afstemming van het systeem op je gebouw en bieden wij een klantgerichte service zodat de WKO-installatie altijd optimaal functioneert. 

Waarom een WKO-systeem?

  • Een WKO-systeem is een energiezuinig alternatief op gas. Dit helpt bij het reduceren van de energiekosten van je gebouw. 
  • Omdat de WKO ONE gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, is een WKO-systeem een duurzame optie
  • Met behulp van bodemenergie is de WKO ONE in staat om altijd een comfortabele temperatuur aan te bieden.
  • De WKO-systemen van Dubotechniek zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. 

Meer weten?

Benieuwd geworden naar de WKO-systemen van Dubotechniek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Neem contact op