Zoeken

WKO-installaties

Dubotechniek is dé specialist in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en exploiteren van WKO-systemen. Dit doen wij voor veel verschillende projecten binnen Nederland.

Eindhoven - Strijp S 0049.jpg

Specialist in WKO-installaties

Met meer dan 20 jaar ervaring en uitbundige expertise in duurzame energieoplossingen, mogen wij ons dé specialist in WKO-systemen noemen. Dubotechniek heeft vele utiliteitsgebouwen mogen voorzien van een WKO-installatie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het ontwerpen en installeren van WKO-installaties, bieden wij ook service en onderhoud aan voor onze producten. 
Met onze brede kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie, is Dubotechniek dé partner voor het realiseren van een toekomstbestendige WKO-installatie.

De voordelen van WKO-installaties

  • Een WKO-installatie is een energiezuinig alternatief op gas. Dit helpt bij het reduceren van de energiekosten van je gebouw. 
  • Omdat de WKO ONE gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, is een WKO-installatie een duurzame optie
  • Met behulp van bodemenergie is de WKO ONE in staat om altijd een comfortabele temperatuur aan te bieden.
  • De WKO-systemen van Dubotechniek zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. 

Meer weten?

Ben jij geïnteresseerd in een WKO-installatie van Dubotechniek? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Neem contact op