Zoeken

WKO-installatie

Dubotechniek ontwerpt, realiseert en exploiteert WKO-installaties voor verschillende projecten binnen Nederland.

Eindhoven - Strijp S 0049.jpg

Dé specialist in WKO-installaties

Dubotechniek is een toonaangevende specialist op het gebied van warmte-koudeopslag (WKO) installaties. Met ruim 20 jaar ervaring en een team van hoogopgeleide experts heeft Dubotechniek zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van duurzame energieoplossingen in Nederland. Wij leveren niet alleen hoogwaardige WKO-installaties, maar bieden ook een complete service van ontwerp, engineering, installatie tot en met het beheer en onderhoud van de installaties. Bovendien bieden wij ook energie exploitatie aan. Dubotechniek heeft een bewezen staat van dienst en heeft talloze succesvolle projecten gerealiseerd voor zowel de commerciële als de residentiële sector.

Wko installatie.jpeg

Wat is een WKO-installatie?

Een WKO-installatie maakt gebruik van de aardbodem als energiebron. Door middel van een gesloten buizensysteem wordt er grondwater opgepompt en vervolgens door middel van warmtepompen gebruikt voor het verwarmen of koelen van het gebouw. Het opgepompte grondwater wordt daarna weer teruggebracht in de bodem, waar door het gehele proces duurzaam en circulair is.

Bij Dubotechniek zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van WKO-installaties. Met ruim 20 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide expertise weten op te bouwen en kunnen wij u voorzien van de beste oplossing voor uw specifieke situatie. 

Onze WKO-installaties zijn niet alleen duurzaam en energiezuinig, maar ook zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk, Wij zorgen voor een optimale afstemming van het systeem op uw gebouw en bieden een klantgerichte service om ervoor te zorgen dat uw WKO-installatie ten alle tijden optimaal functioneert.

Waarom een WKO-installatie?

  • Een WKO-installatie is een energiezuinig alternatief op gas. Dit helpt bij het reduceren van de energiekosten van uw gebouw. 
  • Omdat de WKO ONE gebruik maakt van hernieuwbare energiebronnen, is een WKO-installatie een duurzame optie
  • Met behulp van bodemenergie is de WKO ONE in staat om altijd een comfortabele temperatuur aan te bieden.
  • De WKO-systemen van Dubotechniek zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. 

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een WKO-installatie van Dubotechniek? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op