Zoeken

Warmte- koude installatie

Een warmte- koude installatie (WKO) is een duurzame en efficiënte methode om jouw pand te verwarmen en te koelen. Het installeren van een WKO-systeem bespaart energiekosten en reduceert ook de CO2-uitstoot van het gebouw. Ben jij benieuwd naar wat een WKO-systeem voor jouw gebouw kan betekenen? Onze deskundigen bij Dubotechniek vertellen er graag meer over.

Eindhoven - Strijp S 0049.jpg

Waarom kiezen voor een warmte- koude installatie?

De energietransitie wordt steeds belangrijker. Binnen het klimaatakkoord is dan ook afgesproken om de totale CO2-uitstoot aanzienlijk terug te dringen. De totale CO2-uitstoot dient in 2030 49% lager te zijn ten opzichte van 1990. Het installeren van een WKO-installatie draagt bij aan de verduurzaming van je gebouw. 
Dubotechniek levert niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar bieden ook een complete service van ontwerp, engineering, installatie tot en met het beheer en onderhoud van de installaties. Ons team van deskundigen kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden van een WKO-installatie. 

Exploitatie van energiesystemen

Bij Dubotechniek bieden wij ook energie exploitatie aan. Zo zet je jouw duurzame energiesysteem financieel verantwoord in de markt. 

Meer over exploitatie

Meer weten?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw gebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team van deskundigen helpen je graag verder. 

Contact opnemen