Zoeken

VolkerWessels en Dubotechniek introduceren nieuw beeldmerk en logo

Vanaf vandaag zijn VolkerWessels en (bijna) alle werkmaatschappijen in Nederland te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logo. Dat betekent ook een logowijziging voor Dubotechniek. In de komende periode zal dit door het hele land zichtbaar worden op onze digitale kanalen, materieel, auto’s, bouwplaatsen en alle andere plekken waar we aan het werk zijn. Deze wijziging stelt ons in staat nog beter te laten zien wat we in huis hebben en dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen.

Ter info 1920x1089 - Dubotechniek.jpg

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast naar de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie enerzijds en de drang tot vernieuwing, tot het betreden van nieuwe paden, anderzijds.

Dit betekent voor Dubotechniek dat wij voortaan het nieuwe beeldmerk zullen voeren, in combinatie met onze eigen naam. Net als voorheen zijn we er trots op dat wij onderdeel zijn van de VolkerWessels familie en met deze toevoeging wordt het voor ons intern en extern nog duidelijker dat wij deel uitmaken van één sterk, gezond bedrijf.