Zoeken

De trots van Dubotechniek; WKO installatie ONE

Zie hier onze trots, onze WKO installatie ONE! Sinds de oprichting van Dubotechniek zijn wij al bezig met het ontwikkelen van duurzame producten, concepten en oplossingen voorgebouwen en woningen. We zijn op zoek gegaan naar modulaire, gestandaardiseerde en geprefabriceerde oplossingen voor een duurzame toekomst. Dit heeft geresulteerd in de WKO installatie ONE (Own New energy). In 2012 was het dan zover, de eerste ONE werd geplaatst in het hoofdkantoor van Scania Benelux in Breda. Een technische en duurzame oplossing die zich in de afgelopen 10 jaar heeft bewezen.

DSC_0085.JPG

Onze skids vormen het kloppend hart van kantoorgebouwen, onderwijsgebouwen en appartementencomplexen. Onze installatie levert duurzame warmte, koude en warmtapwater, wij kunnen voorzien in de behoeftes van ieder gebouw. Het bijzondere is dat wij een complete installatie en een totaalpakket leveren aan de opdrachtgever, van het boren van de bronnen tot aan de afgifte in de gebouwen en woningen.

Met onze skids realiseren wij maatwerk voor ieder gebouw. De skids bevatten o.a. een bron-, regeneratie-, warmtepomp-, buffervat- en regeltechniekmodule. Hiermee realiseren wij een volledige technische ruimte.

Hieronder een impressiefilm van onze trots; de ONE. Kijk en geniet :-)

Meer weten? We vertellen je graag meer en laten je de installatie ter plekke zien. Stuur een berichtje voor het maken van een afspraak aan Philip Faber of Riny Vermue ♻  en we verwelkomen je graag bij ons in Zaltbommel.

Dubotechniek en bijZON Hof van Pampus te Hoofddorp
Bekijk video