Zoeken

Bediening

Antwoorden over de werking van de thermostaat en temperatuur

Veelgestelde vragen bediening

De programmering van het geforceerd functioneren is verdwenen?

Een stroomstoring annuleert de programmering van de radiator. Deze zal dan opnieuw geprogrammeerd dienen te worden volgens de stappen in bijgevoegde handleiding

Meer informatie

De rookmelder blijft piepen nadat ik de batterijen heb vervangen?

U dient de batterijen te gebruiken welke worden voorgeschreven door de fabrikant. Het gebruik van “zwakke” batterijen kan resulteren dat de rookmelder blijft piepen. Heeft u wel de juiste batterijen gebruikt en blijft de rookmelder nog steeds piepen, maak dan de rookmelder schoon met een stofzuiger, mocht dit ook niet baten kunt u contact opnemen met ons middels het storingsnummer dat bij u bekend is.

Meer informatie

De rookmelder gaat zonder reden af

Zorg er voor dat u de rookmelders regelmatig schoon maakt met een droge doek of stofzuiger. Er kan vuil in de rookmelder gaan zitten waardoor de rookmelder op den duur verstopt raakt en af gaat. Mocht het schoonmaken niet helpen dan kunt u contact opnemen met ons door middels het storingsnummer dat bij u bekend is.

Ik heb een storingsmelding op mijn thermostaat

Veel voorkomende storingsmeldingen zijn in onderstaande tabel weergegeven met de betreffende actie die erbij benodigd is, in sommige gevallen kunt u dit zelf oplossen. Mocht de storing dan meermaals terugkomen vragen wij u contact op te nemen met de storingsdienst.

Meer informatie

Op de thermostaat is niets meer te zien

Controleer de spanning van de warmtepomp. Staan alle groepen aan? Dan kan de aardlekschakelaar in de warmtepomp uitstaan. Dit is een extra beveiliging. U kunt deze zelf omzetten door de witte voormantel van de warmtepomp los te maken via twee schroeven aan de onderzijde en twee schroeven aan de bovenzijde en de witte voormantel op te tillen. Dan wordt de aardlekschakelaar rechtsboven zichtbaar.

Hoe bedien ik de thermostaat in de woonkamer?

Voor de bediening van uw thermostaat, zie afbeeldingen bediening thermostaat en hoofdstuk 2.5 Thermostaat in onderstaande gebruikershandleiding.

Meer informatie

Hoe stel ik mijn CO2-sensor in?

Hier vind u een bedieningshandleiding van uw CO2-sensor.

Meer informatie

Hoe bedien ik mijn ventilatie unit?

Hier vind u de bedieningshandleiding van uw ventilatie unit.

Meer informatie

Hoe bedien ik mijn omvormer?

Hier vind u een handleiding van uw omvormer.

Meer informatie

Mijn vraag staat er niet bij ...

Als uw vraag niet beantwoord wordt via de “veelgestelde vragen” kunt u uw vraag stellen via het contactformulier.

Contact Terug naar alle vragen