icon-arrow-right

Wij als werkgever

Een duurzame energieinstallatie neerzetten is echt niet het enige dat wij bij Dubotechniek doen. Bij ons kun je namelijk alle kanten op, zoveel verschillende specialismes als wij voor je in huis hebben. Jij kunt dan ook echt verschil maken door samen met 60 collega’s te streven naar een duurzame toekomst. Voor onze generatie en generaties na ons.

Met Dubotechniek kom je nog eens ergens

Letterlijk en figuurlijk. We zijn gevestigd in Zaltbommel, aan de A2, lekker centraal gelegen. Onze projecten vind je verspreid door het gehele land. Van Hoorn tot Weert en van Zierikzee tot Hoofddorp. Zeer diverse projecten en dus voor ieder wat wils! 

 

Welke toekomst zie je voor je? Of je nu aan de slag gaat als projectleider, tekenaar, marketing- en communicatieadviseur of controller, wij bieden je kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij denken graag vooruit, niet alleen over duurzame energie-oplossingen, zeker ook over onze mensen.

 

Daarom werken wij al jaren volgens het LEAN-principe. Je verantwoordelijk voelen voor je werkzaamheden vinden wij dus belangrijk. Daarin is veel ruimte voor initiatief. Heb jij een geweldig idee? Ga er mee aan de slag! Zo blijven we samen vooroplopen met duurzame oplossingen.

 

Wist je dat werken bij Dubotechniek betekent dat je bij één van de innovatieve en duurzame bedrijven van VolkerWessels werkt?

 

Dubotechniek is een VolkerWessels-onderneming

 Sinds 2008 horen wij bij Koninklijke VolkerWessels. Je hebt dus eigenlijk zo’n 16.000 collega’s. Dat geeft ons veel voordelen. We delen gemakkelijk kennis onderling en je kunt jezelf blijven ontwikkelen. Door bijvoorbeeld een cursus te volgen bij de VolkerWessels Academy. Of breid als young professional bij Jong VolkerWessels je interessante netwerk uit. Ontmoet collega’s van andere VolkerWessels-ondernemingen en profiteer hiervan!

 

Wij zijn trots dat we bij Dubotechniek werken. Dit delen we graag met de buitenwereld in korte interviews. Lees ze hier. Voel je welkom in een platte, informele en collegiale organisatie. Iedereen helpt elkaar waar het kan. En ook aan gezelligheid ontbreekt het niet bij ons.

 

Klinkt goed toch?! Wil je dit zelf ervaren? Bekijk snel onze vacatures.

Weten wat we nu precies doen? Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm.

+