icon-arrow-right
HomeProjecten Villa Sluysoort

Villa Sluysoort

Maarssen

Aan de oever van de Vecht in de wijk Op Buuren staat het prachtige Villa Sluysoort. Op Buuren is een klein dorp vlakbij Maarssen met imposante grachtenhuizen aan de Vecht. Villa Sluysoort is een woonzorgcomplex en heeft als doel men te laten genieten van zijn of haar oude dag, op een stijlvolle en duurzame manier. Privacy, veiligheid en klantgericht staan hoog in het vaandel bij Dubotechniek en de opdrachtgever en worden in deze villa gewaarborgd. In dit project mochten wij de WKO-installatie ONE (Own New Energy) realiseren.

Luxe levensloop bestendige appartementen
De villa beschikt over 24 luxueuze zelfstandige (zorg)appartementen. Het woonoppervlak varieert per appartement van 78 m² tot 85 m². De lichte en ruime appartementen zijn verdeeld over vier woonlagen en ieder appartement beschikt over een unieke ligging en kan naar eigen smaak worden ingericht. Ieder appartement is voorzien van aansluitingen voor onder andere televisie en internet. De zorgvilla is omringt door een prachtige tuin welke is ingericht met terrassen en een verhard pad. Bewoners hebben alles bij de hand, de zorgvilla beschikt namelijk over een eigen parkeergarage, een gemeenschappelijke eet- en zitkamer, een activiteitenkamer en een kapsalon. Wat niet mag ontbreken is dat het gebouw, uiteraard, rolstoel vriendelijk is ingericht en over een lift beschikt. Door de uitstekende woonservice en verpleegzorg die 24 uur per dag aanwezig worden bewoners geholpen bij eventuele ongemakken die ontstaan bij het ouder worden.

Zowel buiten als binnen straalt deze nieuw duurzaam gebouwde villa rust, klasse en sfeer uit. Een prettig complex dat over optimaal comfort beschikt aan de hand van de duurzame eisen van deze tijd.

Realisatie villa Sluysoort 
Dubotechniek heeft deze zorgvilla voorzien van de duurzame Plug & play energie installatie small ONE (Own New Energie). Deze WKO installatie is een duurzame all electric. Energie-installatie die modulair uit te breiden is
Het systeem wordt prefab vervaardigd en getest in eigen werkplaats. De mogelijkheid bestaat om de ONE qua grootte, vorm (bijvoorbeeld U of lineair) en functionaliteit aan te passen. Deze duurzame installatie is voorzien van 4 modules met 1 warmtepomp module van 70kW met buffervat module, 1 verdeler-/verzamelaar bronmodule, 1 HR ketel module van 200kW en 1 boiler module van 500 liter.

Feiten & cijfers

+