icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Rotterdam

Eden district

Aan de historische Lloydpier in Rotterdam is de bouw gestart van het nieuwbouwproject Eden District. Vroeger vertrokken er vanaf deze locatie boten naar Indiƫ, over een paar maanden vind je er een prachtig appartementencomplex met een rustige en comfortabele binnentuin. In opdracht van Eneco hebben wij de mono bron met broninstallatie gerealiseerd.

Opdrachtgever
Eneco
Opgeleverd
2022
Creator AI's
DPI

Wonen met uitzicht op de Maas
Het project wordt in deelplannen gerealiseerd, dit zijn de deelplannen Riverside en Waterfront. De woningen in Riverside beschikken over mooie buitenruimtes, een vide of loggia. De appartementen zijn ruim opgezet en flexibel in te delen. Als je een appartement koopt in Waterfront, heb je een mooi uitzicht over de levendige Schiehaven of op de prachtige binnentuin. Alle appartementen kijken uit over de Maas, het uitzicht op het water verveeld nooit.

Duurzaam wonen
Duurzaamheid is in dit project een belangrijk punt en hier wordt op veel manieren aandacht aan gegeven. Het project wordt namelijk EPC 0 opgeleverd en de architecten hebben het initiatief genomen om Eden District met gedeeltelijk gerecyclede bakstenen te bouwen.

Dubotechniek heeft hier een mono bron gerealiseerd met een bron installatie. De verwarming komt vanuit het eigen stadsverwarming net van Eneco. De bron unit bevat een schakelvat van 1300 liter en de inkoppeling van een droge koeler die op het dak komt. We gaan de bronnen boren omstreeks oktober/november van dit jaar. Onze skid gaat naar verwachting in Q3 2021 naar binnen en wordt dan geïnstalleerd. 

Ontwikkelaar: Blauwhoed
Creator AI's: DPI