icon-arrow-right
HomeProjecten Eden District

Eden District

Aan de historische Lloydpier in Rotterdam is de bouw gestart van het nieuwbouwproject Eden District. Vroeger vertrokken er vanaf deze locatie boten naar Indië, over een paar maanden vind je er een prachtig appartementencomplex met een rustige en comfortabele binnentuin. In opdracht van Eneco verzorgen wij de mono bron met broninstallatie.

Wonen met uitzicht op de Maas

Het project wordt in deelplannen gerealiseerd, dit zijn de deelplannen Riverside en Waterfront. De woningen in Riverside beschikken over mooie buitenruimtes, een vide of loggia. De appartementen zijn ruim opgezet en flexibel in te delen. Als je een appartement koopt in Waterfront, heb je een mooi uitzicht over de levendige Schiehaven of op de prachtige binnentuin. Alle appartementen kijken uit over de Maas, het uitzicht op het water verveeld nooit.

 

Duurzaam wonen

Duurzaamheid is in dit project een belangrijk punt en hier wordt op veel manieren aandacht aan gegeven. Het project wordt namelijk EPC 0 opgeleverd en de architecten hebben het initiatief genomen om Eden District met gedeeltelijk gerecyclede bakstenen te bouwen.

 

Dubotechniek gaat hier een mono bron maken met een bron installatie. De verwarming komt vanuit het eigen stadsverwarming net van Eneco. De bron unit bevat een schakelvat van 1300 liter en de inkoppeling van een droge koeler die op het dak komt. We gaan de bronnen boren omstreeks oktober/november van dit jaar. Onze skid gaat naar verwachting in Q3 2020 naar binnen en wordt dan geïnstalleerd.

 

 

 

Ontwikkelaar: Blauwhoed

Creator AI's: DPI

Contactpersonen

Sjoerd Boot Projectleider Neem contact op

Thijs Smit Werkvoorbereider Neem contact op

Toine Hooijen Uitvoerder Neem contact op

Feiten & cijfers

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws

Dubotechniek realiseert mono bron en broninstallatie in Eden District Rotterdam

Vroeger vertrokken de boten naar Indië vanaf deze locatie, maar over een paar maanden vind je hier een prachtig...

+