icon-arrow-right
HomeProjecten 18 complexen zonnepanelen en LED

18 complexen zonnepanelen en LED

Loon op Zand

Na een succesvolle oplevering van Het Koetshuis in december 2017 zijn wij wederom in opdracht van woningbouwcorporatie Casade bezig met het verduurzamen van gestapelde woningbouw. Dit keer voorzien we 18 appartementencomplexen van in totaal 850 zonnepanelen en wordt de huidige verlichting vervangen door duurzame LED verlichting.

In de afgelopen maanden zijn we al hard bezig geweest met het realiseren hier van. 8 appartementencomplexen in Kaatsheuvel, Waalwijk, Loon op Zand en Dongen zijn al klaar. De werkzaamheden worden voortgezet in de maanden oktober en november en dan zullen de overige 10 appartementencomplexen ook gereed zijn.

 

Iedereen duurzaam en betaalbaar wonen
Net als bij alle vorige opgeleverde projecten is duurzaam en betaalbaar wonen nog steeds een belangrijk punt voor Casade. Zij willen dit voor alle bewoners mogelijk maken. Daarom worden de zonnepanelen ook in dit project aangesloten op de algemene voorziening om de servicekosten voor de huurders te verlagen. De centrale verlichting die vervangen wordt door LED verlichting om energie te besparen, zorgt tevens voor een reducering van de elektriciteitsrekening.

Contactpersoon

Richard van den Brink Projectleider Neem contact op

Feiten & cijfers

+