icon-arrow-right

Duurzaamheid

Het zit in onze genen en staat bij ons centraal. Wij houden bij alles dat we doen rekening met de effecten op mens, milieu en maatschappij. Al sinds de oprichting in 1999. Zo dragen wij bij aan het creëren van een duurzame wereld voor ons en volgende generaties.

Duurzaamheid krijgt bij ons waarde in de vorm van levenskwaliteit, circulariteit en de ontwikkeling van installaties met een minimale milieubelasting. In de realisatie van onze projecten houden wij altijd rekening met CO2- en energiereductie. Wij denken actief mee in de ontwikkeling van duurzame projecten op maat en plaatsen uitsluitend duurzame installaties, gebruikmakend van alternatieve brandstoffen. Zoals warmtepompen, zonnepanelen en WKO voor woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

 

Levenskwaliteit verbeteren omvat voor ons niet alleen bouwen met duurzame materialen en verlagen van energielasten, maar ook het welzijn en de gezondheid van de gebruiker of bewoner. Een slimme woning of kantoorruimte bouwen draagt hieraan bij. We analyseren continu data van gebouwen, want meten is weten!

 

Wist je dat mensen gemiddeld 90% van de tijd doorbrengen in gebouwen? Gebouwen beïnvloeden onze gezondheid, arbeidsproductiviteit en ons slaappatroon. Ligging, inrichting, gebrek aan daglicht en een slechte binnentemperatuur kunnen stress, moeheid en zelfs ziekte veroorzaken. Met aandacht voor biodiversiteit en materiaalgebruik spelen we in op de gezondheid en het welzijn van gebruikersbewoners en omgeving. 

 

Samen werken we zo aan een circulaire toekomst!

Duurzame wereld
+