icon-arrow-right
HomeOver onsInnovatieWKO installatie ONE

WKO installatie ONE

Traditionele energie-installaties worden op de plaats van bestemming aangesloten en gebouwd. Dit leidt vaak tot faalkosten. Naast dat we dit willen voorkomen, willen we ook het wiel niet opnieuw uit blijven vinden. Daarom hebben wij jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van een gestandaardiseerde en prefab WKO-installatie. Deze WKO-installatie ONE (Own New Energy) plaatsten wij in 2012 voor het eerst in het hoofdkantoor van Scania Benelux in Breda.

Alliander ONE

Wat is de ONE?


De ONE (Own New Energy) is een duurzame energiecentrale met warmte- en koude opslag in de bodem, die volledig wordt geprefabriceerd, modulair opgebouwd is en in één dag wordt geplaatst op locatie. Met deze installatie reduceren we faalkosten en verkorten we de bouwtijd aanzienlijk. De WKO-installatie wordt in onze werkplaats gemaakt en uitvoerig getest. Geplaatste installaties bewaken we op afstand. Aansturing, analyse en optimalisatie gebeuren vanuit ons beheercentrum.

 

De ONE heeft verschillende series, afhankelijk van vermogen en de brongrootte. Van klein naar groot zijn er de Mini ONE, ONE, Big ONE en Mega ONE. Verschillend in vermogen van 34 kW tot en met 8 MW.

+