icon-arrow-right
HomeOver onsInnovatie

Innovatie

Innovatie is de toekomst, daar weten wij alles van. Innoveer je niet, dan sta je stil. Juist daarom ontwikkelen wij al jaren prefab duurzame installaties.

Onze focus ligt op de ontwikkeling van op en top duurzame prefab installaties. In 2012 kwamen we met de plug & play WKO-installatie ONE op de utiliteitsmarkt. Een prefab, gestandaardiseerde en modulaire WKO-installatie die we in 1 dag plaatsen en die wij in eigen huis ontwerpen, assembleren en testen. Ons doel bij innovatie is onder andere faalkostenreductie en aanzienlijke bouwtijdverkorting. In aanvulling op de ONE ontwikkelde we in 2017 de prefab afgifteset; Comfort Distributie Set. En voor de woningbouw introduceerden wij de ONE@HOME. Een kant en klare installatiekast voor nieuwbouwwoningen.

 

Meer weten over onze plug & play installaties? Lees snel verder!

 

WKO installatie ONE

Traditionele energie-installaties worden op de plaats van bestemming aangesloten en gebouwd. Dit leidt vaak tot faalkosten. Naast dat we dit willen voorkomen, willen we ook het wiel niet opnieuw...

Lees meer

ONE@HOME Energiekast

Een nieuwbouwwoning die eenvoudig voldoet aan de Nul op de Meter-richtlijn? Zoek niet verder!

Lees meer

Comfort Distributie Set

Denk je aan Comfort Distributie Set, denk dan aan bedieningsgemak, onderhoudsvriendelijk voor de monteur en energiezuinig.

Lees meer
+