icon-arrow-right
HomeNieuws Structuurwijziging Dubotechniek per 1 juli 2020

Structuurwijziging Dubotechniek per 1 juli 2020

Actueel

Wij zijn erg verheugd jullie te informeren over de naderende structuurwijziging van Dubotechniek Bedrijven. De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om een optimalisatie door te voeren in een efficientere en gestroomlijndere werkwijze binnen ons bedrijf. Wij willen zowel voor opdrachtgevers, leveranciers en eindgebruikers het contact met ons vereenvoudigen, wat er in resulteert dat wij sneller kunnen handelen. 

Wat houdt dit in?

Per 1 juli 2020 wordt er een structuurwijziging doorgevoerd. Deze wijziging houdt in dat er aantal B.V.’s van Dubotechniek Bedrijven worden samengevoegd tot een nieuwe B.V.. Dubotechniek Comfortsystemen B.V., Dubotechniek Service B.V. en Dubotechniek Beheer B.V. worden samengevoegd. De naam van deze nieuwe B.V. wordt Dubotechniek B.V..

Deze structuur zal ons bedrijfsmodel vereenvoudigen (we hebben minder B.V.’s) en zal bijdragen aan het slagvaardig opereren.

 

De afzonderlijke exploitatiemaatschappijen betrokken bij de diverse projecten blijven wel bestaan. Denk aan Clarissenhof Energie B.V. en Lichtstad Energie B.V. etcetera.

 

Wat betekent dit voor u?

Er zullen wat wijzigingen in de registratie van onze nieuwe bedrijfsgegevens in uw administratie moeten worden doorgevoerd. Verder veranderd er voor u niet veel. U zult geen onderscheid meer hoeven te maken in naar welke B.V. van Dubotechniek u factureert (behalve als dit naar de exploitatiemaatschappijen is), het wordt er dus alleen maar makkelijker op! In onderstaand overzicht treft u onze nieuwe gegevens.

 

  • Bedrijfsnaam       Dubotechniek B.V.
  • KvK                       30273254
  • BTW                     NL8214.66.598.B01
  • IBAN                    NL51 RABO 0152 1635 22
  • BIC Nr.                 RABONL2U

 

Voor de voorwaarden betreffende de facturering verwijzen wij u graag door naar deze pagina: Facturen

 

We kijken uit naar het voortzetten van onze succesvolle samenwerking!

 

Met vriendelijke groet,

Directie Dubotechniek B.V.

 

Wim Berger en Hennie Roks

+