icon-arrow-right
HomeNieuws Project Nieuw Kijkduin Bad krijgt steeds meer vorm

Project Nieuw Kijkduin Bad krijgt steeds meer vorm

Actueel

Het project Nieuw Kijkduin Bad begint steeds meer vorm te krijgen. Zoals je op de foto's kunt zien gaat de bouw van de appartementen erg snel. De koude bron en de warme bron zijn inmiddels klaar.

Er wordt hard gewerkt aan de bouw van 112 luxe appartementen en ongeveer 4800m2 aan winkels en horecagelegenheden. Deze appartementen worden verwarmd en gekoeld met duurzame energie welke wordt opgewekt met onze plug & play WKO installatie ONE. De werkzaamheden voor het assembleren van de ONE die wij in dit project gaan plaatsen zijn ook gestart. In week 17 zal de ONE bij ons in Zaltbommel klaar staan in onze prefab hal. 

 

Ook leuk, vanmorgen zijn de bouwborden binnen gekomen die op onze bouwkeet geplaatst worden (zie afbeelding). Als je goed naar de afbeelding kijkt zie je een witte bouwkeet staan, deze zal komende week door Antonio van Beek (Hoofd Uitvoering) voorzien worden van deze mooie borden.

 

Mocht je meer informatie willen over gasloos bouwen, bijvoorbeeld met de WKO installatie ONE, laat het ons dan weten en kom vooral een kijkje nemen.

+