icon-arrow-right
HomeNieuws Opening energieneutraal bedrijfspand Dubotechniek groot succes!

Opening energieneutraal bedrijfspand Dubotechniek groot succes!

Actueel

Op donderdag 11 mei jl. zijn de deuren van ons nieuwe innovatieve en hypermoderne bedrijfspand op spectaculaire wijze geopend. We kunnen terugkijken op een succesvolle en mooie officiële opening met ongeveer 180 aanwezigen. Dubotechniek is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid van een stichting tot een commercieel bedrijf met ongeveer 60 medewerkers. Door de kennis en kunde van onze medewerkers beheersen wij het complexe proces rondom duurzame energie volledig. Van advies en realisatie tot aan de exploitatie, Service & Onderhoud en Beheer & Monitoring.

In januari bestond Dubotechniek alweer 18 jaar en hebben al diverse mijlpalen behaald. Bijvoorbeeld het openen van ons Dubo Trade Centre & Belevingscentrum, het oprichten van ons Service & Energie bedrijf, de plug & play WKO installatie ONE, het onderdeel worden van VolkerWessels in 2008 en het oprichten van onze handelsonderneming OSH bv. En dan nu, het realiseren en openen van ons nieuwe bedrijfspand.

 

De droom van directeur Ad van Rijsewijk is werkelijkheid geworden, het realiseren van een energieneutraal pand waar wij onze innovaties in eigen huis prefab kunnen ontwikkelen, assembleren en testen. Afgelopen donderdag 11 mei was het dan echt zo ver, de officiële opening. Het draaide deze dag om onder andere onze recentste duurzame plug & play innovaties de ONE, Comfort Distributie Set, de Nul op de Meter energiekast en het nieuwe onderkomen van onze handelsonderneming OSH en het Service & Onderhoud bedrijf. Na het officiële moment zijn er rondleidingen verzorgd door het pand en was er hierna de mogelijkheid tot netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

 

Ons streven is om altijd te blijven innoveren en vernieuwen, met dit innovatieve pand hopen wij een voorbeeld te zijn voor een duurzame toekomst voor Nederland. Op deze manier hebben we de eerste stap gezet naar zelfvoorzienende gebouwen.

+