icon-arrow-right
HomeNieuws Kerst sluiting 2019

Kerst sluiting 2019

Actueel

Na een druk en bewogen jaar is het weer tijd om even op te laden! We kijken op terug op een jaar met de realisatie van vele mooie duurzame projecten, de één nog mooier en groter dan de ander. We hebben veel nieuwe collega's mogen verwelkomen en we hebben veel aan elkaar gehad en zijn naar elkaar toe gegroeid. Want dit jaar had ook een zwart randje, met het verlies van 2 dierbare personen waaronder een geliefde collega.

 

 

Uiteraard willen wij alle opdrachtgevers en partners bedanken voor de fijne samenwerking, we willen dit graag in 2020 ook voortzetten. 

 

Voor nu gaan wij er even tussenuit, 6 januari 2020 staan we weer voor jullie klaar. Uiteraard is onze service afdeling wel bereikbaar voor urgente storingen.

 

Voor storingen: bel naar 0418-597450 en wacht het keuzemenu af.

Voor vragen over financiele en administratieve zaken kunt u mailen naar administratie@dubobedrijven.nl, je vraag wordt na de vakantie zo snel mogelijk opgepakt. 

Voor overige zaken kunt u een mail sturen naar info@dubobedrijven.nl, je vraag wordt na de vakantie zo snel mogelijk opgepakt.

 

Namens de directie en medewerkers van Dubotechniek wensen wij jullie fijne feestdagen en een gezond en duurzaam 2020 toe!

 

+