icon-arrow-right
HomeNieuws Interview Hennie Roks over Clarissenhof in installatie & bouw

Interview Hennie Roks over Clarissenhof in installatie & bouw

Actueel

Onlangs heeft collega Hennie Roks een interview gehad met het vakblad Installatie & Bouw over het project Clarissenhof in Tilburg. In opdracht van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling realiseren wij de W-installaties in dit mooie project. Bij de bouw van dit project staan veiligheid en duurzaamheid centraal, hier geven wij namens Dubotechniek invulling aan met onze duurzame plug & play WKO installatie ONE bestaande uit 7 skids met centraal opgestelde warmtepompen.

Er wordt ook een gedeelte van het project in eigen beheer uitgevoerd. Dubotechniek blijft namelijk in de exploitatie- en beheerfase nog vijftien jaar als energieleverancier bij het project betrokken blijft. Dankzij de beheer- & monitoring software die onze partner Beveco levert kunnen wij op afstand alle skids monitoren in de technische ruimten én alle gegevens op appartementniveau monitoren dankzij de slimme meter die daar geplaatst is. Alle bewoners kunnen straks met hun smartphone of tablet e.d. inloggen in hun applicatie waar zij onder andere hun verbruik en ingestelde temperaturen kunnen inzien en hun basisinstellingen kunnen wijzigen.

 

Lees hier het gehele interview met Hennie Roks over Clarissenhof en interviews met andere partners waar wij dit project mee realiseren.

Projecten

Alle projecten
+