icon-arrow-right
HomeNieuws Dubotechniek, Van Asperdt en De Loods architecten slaan handen ineen om bestaande woningmarkt te verduurzamen

Dubotechniek, Van Asperdt en De Loods architecten slaan handen ineen om bestaande woningmarkt te verduurzamen

Actueel

Hoe kunnen we Nederland van het gas af halen? Dit is een opgave die vele vraagtekens oproept. Hoe moeten we dit doen? Welk prijskaartje hangt er aan vast? Welke innovaties moeten we inzetten? De markt is op zoek naar passende antwoorden en een verantwoorde investering. De OMbouwers laten je graag de oplossing zien.

Wie zijn de OMbouwers?

De OMbouwers zijn een consortium bestaande uit Van Asperdt Onderhoud en Beheer, De Loods architecten en adviseurs en Dubotechniek. Een bundeling van krachten op het gebied van duurzaamheid, kennis en innovatie, architectuur, meet- & regeltechniek en beheer en onderhoud. De OMbouwers verzorgen het gehele traject van bewonersinformatie, vergunningaanvragen, energieprestatieberekeningen en het installeren tot aan de oplevering, nazorg en monitoring voor de klant.

 

Het doel van de OMbouwers is om in de bestaande bouw een optimum te realiseren van een gasloze woning met een hoog comfort, een lage energierekening tegen een overzichtelijke investering. Wat zij ook doen, is het bewaken van de verwachtte energieprestaties en het monitoren van de huidige energieprestaties in de woning. Zo heeft de opdrachtgever de zekerheid dat het concept van de  OMbouwers daadwerkelijk werkt.

 

Conceptwoning in Eindhoven

Om echt te laten zien, horen en voelen wat de renovatie inhoudt, is er een conceptwoning ingericht als expertisecentrum zodat geïnteresseerden een kijkje kunnen komen nemen. Hier wordt alles toegelicht over toegepaste producten, technieken, metingen, resultaten en realisatiekosten. Dit is bijvoorbeeld erg interessant voor woningcorporaties die met een duurzaam vraagstuk zitten.

 

Een ieder is welkom om een bezoek te brengen aan de woning. Plan een afspraak in door contact op te nemen met Van Asperdt door te mailen naar Ed Kooijmans, e.kooijmans@van-asperdt.nl. Of neem contact op via Dubotechniek door te mailen naar Mariska van de Laar, m.vandelaar@dubotechniek.nl.

 

Kom kijken bij de OMbouwers!

+