icon-arrow-right
HomeNieuws Dubotechniek samen met VolkerWessels op Building Holland 2018

Dubotechniek samen met VolkerWessels op Building Holland 2018

Actueel

Ook dit jaar zijn wij van 17 t/m 19 april 2018 zijn wij samen met VolkerWessels aanwezig op Building Holland in RAI Amsterdam. Building Holland is hét driedaags innovatie-evenement waar innovatieve partijen laten zien hoe zij bouwen aan de toekomst van Nederland.

Samen met diverse VolkerWessels ondernemingen zijn wij te vinden op onze ‘interactieve’ boulevard waar wij graag in gesprek gaan over hoe VolkerWessels kan bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Onze interactieve innovatieboulevard is wederom meer dan 100m2 groot en beschikt ook over een Virtual Reality hoek.

 

Onze boodschap dragen we niet alleen op de boulevard uit, maar ook via het inhoudelijke programma van Building Holland. Dit gebeurt onder andere middels presentaties van onze ondernemingen op het gebied van actuele thema’s zoals circulariteit, digitalisering in de bouw en de gezonde leefomgeving.

 

Vanuit Dubotechniek vertellen we je alles over hoe onze plug & play innovaties bijdragen aan een betere levenskwaliteit. Onder andere onze ONE zal de revue passeren en wij kunnen je alles vertellen over de toepasbaarheid van deze WKO installatie in diverse projecten. Ook de ONE@HOME (voor NoM woningen) en de Comfort Distributie Set zullen niet ontbreken. Wij bouwen samen aan een betere levenskwaliteit, bouw jij met ons mee?

 

We geven graag samen met jou de toekomst vorm. Je bent dus van harte welkom op onze boulevard op standnummer 10.022 tijdens Building Holland.

 

Wil jij aanwezig zijn?
Aanmelden kan gratis en eenvoudig via deze link: https://www.databadge.net/bld2018/reg/?link=532153b9a7f935eea470&lan=NL

 

We verwelkomen je graag! Tot ziens op 17 t/m 19 april in RAI Amsterdam!

+