icon-arrow-right
HomeNieuws Dubotechniek opent de deuren van hupermodern innovatief en energieneutraal bedrijfspand

Dubotechniek opent de deuren van hupermodern innovatief en energieneutraal bedrijfspand

Actueel

Duurzame energie en innovatie in één middag zelf ervaren. Op donderdag 11 mei a.s. worden de deuren geopend van een spiksplinternieuw bedrijfspand van Dubotechniek (onderdeel van Koninklijke VolkerWessels) en OSH bv.

Bijzondere mijlpalen vier je met trouwe relaties, en dat is precies wat we gaan doen. Mede dankzij onze partners en trouwe relaties is Dubotechniek in de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot een full-service bedrijf rondom innovatieve en duurzame energietechnieken. Onze passie voor techniek helpt ons succesvol innovatieve producten en totaalconcepten op de markt te brengen waarmee we opdrachtgevers continu en compleet ontzorgen.

 

Wat begon als een stichting in 1999 is Dubotechniek uitgegroeid tot een commercieel bedrijf dat inmiddels 60 medewerkers telt. Na het oprichten van een eigen Service- en Energiebedrijf, de introductie van de plug & play WKO-installatie ONE, het onderdeel worden van VolkerWessels in 2008 en de oprichting van de handelsonderneming OSH bv is nu ook de recentste droom van directeur Ad van Rijsewijk werkelijkheid geworden. Het bouwen van een hypermodern, innovatief en energieneutraal bedrijfspand is gelukt! Op 10 maart 2017 zijn de medewerkers van OSH bv, het team ONE en de Service- & Energie afdeling verhuisd naar dit mooie pand.

 

Tijdens de opening op 11 mei a.s. kunnen de genodigden kennis maken met de allernieuwste plug & play innovaties. De WKO-installatie ONE, de Comfort Distributie Set en de installatiekast voor in Nul op de Meter woningen worden op deze locatie gefabriceerd en getest en zijn ook deze middag te zien. Na het officiële programma voor de genodigden is er alle gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

+