icon-arrow-right
HomeNieuws Dubotechniek groeit, 4 nieuwe collega's

Dubotechniek groeit, 4 nieuwe collega's

Actueel

Dubotechniek groeit nog steeds door! In de afgelopen 2 maanden hebben wij 4 nieuwe collega’s mogen verwelkomen, we stellen ze graag even aan je voor.

Peter Heemink is de eerste die we voor willen stellen. In juli is de 49 jarige Veldhovenaar begonnen als Controller bij ons bedrijf. Tot 2008 heeft hij bij diverse bedrijven in verschillende financiële functies gewerkt, vervolgens is hij in 2008 begonnen als zelfstandig interim (financial) manager.

 

Vanaf 1 september is Willy van Bergen Dubotechniek komen versterken. Willy is 51 jaar, komt uit Gemert en is als Operations Manager bij ons aan de slag gegaan. Willy werkt al sinds 1993 in de installatietechniek en heeft daar diverse functies in bekleed.

 

Arijan Arisse, een 38 jarige man uit Tiel, is ook 1 september gestart bij ons. Arijan is sinds 1997 werkzaam in de techniek, de laatste 4 jaar is hij werkzaam geweest bij BAM Bouw en Techniek. Nu gaat hij mooie projecten realiseren voor ons in de functie van uitvoerder.

 

En dan de laatste die we mogen verwelkomen, hij is óók gestart op 1 september. Maak kennis met Antonio van Beek, 46 jaar en woonachtig in Heteren. Antonio zijn passie voor techniek resulteerde in een 30 jarige carrière als Uitvoeringsmanager bij BAM Bouw en Techniek. Na 30 jaar vond hij het wel tijd worden voor een nieuwe uitdaging en is hij gestart als Hoofd Uitvoering op onze realisatie afdeling.

 

Wij willen deze 4 heren heel veel succes, en natuurlijk ook veel plezier toewensen, in hun nieuwe functie binnen ons bedrijf!

+