icon-arrow-right
HomeNieuws Dubotechniek en Peoplepower gaan strategisch partnership aan

Dubotechniek en Peoplepower gaan strategisch partnership aan

Actueel

Wat een mooie samenwerking is er tot stand gekomen tussen Dubotechniek en PeoplePower! Wij zijn vanaf 10 oktober jl. een strategisch partnership aangegaan met elkaar, deze is getekend door Arie Trouwborst en Davy van Helmond.

PeoplePower stelt hierbij Dubotechniek in een voorkeurspositie waarbij wij prettig kunnen samenwerken en we vaste aanspreekpunten hebben. Ook wordt er een digitale omgeving verzorgd door PeoplePower waarbij wij gemakkelijk documenten met elkaar kunnen uitwisselen. PeoplePower heeft al geruime tijd voor diverse projecten het tekenwerk bij ons uit handen genomen.

 

Het begon allemaal bij het eerste tekenwerk voor ons project De Toren in Hoorn. Deze samenwerking is als zeer prettig ervaren waardoor er al snel meerdere projecten volgden! Momenteel verzorgt PeoplePower voor een groot deel van onze projecten het tekenwerk. Door de goede samenwerking de afgelopen periode, werd het tijd om onze samenwerking te verbreden door middel van deze overeenkomst. Het tekenwerk is begonnen met vooral 3D tekenwerk maar inmiddels wordt ook de WKO-installatie ONE deels getekend en worden er ook nog 2D projecten opgepakt door PeoplePower. . Wij kijken uit naar een mooie en efficiënte samenwerking en de vele projecten die mogen volgen!

+