icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Energiezuinige installaties voor woningen

Bij Dubotechniek zorgen we ook voor verschillende energiezuinige installaties voor woningen. Dit doen wij op een aantal verschillende manieren.

Icoon_MorgenWonen_fitgroen.jpg

MorgenWonen

MorgenWonen is een grensverleggend woningconcept van VolkerWessels: hoge kwaliteit, onderhoudsarm, Energienota Nul en in één dag gebouwd. Dubotechniek is verantwoordelijk voor de installaties, deze worden tot op een hoog niveau geprefabriceerd waardoor de verwerkingstijd op de bouwplaats minimaal is.

Icoon_All_Electric_fitgroen.jpg

All electric

Een woning die alleen elektriciteit nodig heeft om te functioneren biedt kansen voor comfort en duurzaamheid. De All Electric woning is een betaalbare oplossing voor situaties waarbij traditionele oplossingen niet mogelijk of niet wenselijk zijn. In plaats van een traditionele gasketel wordt bij deze oplossing een (lucht)warmtepomp toegepast.

 

Icoon_Nota_Nul_fitgroen.jpg

Energienota Nul

Binnen het Energienota Nul concept staan de energielasten en daarmee de portemonnee van de bewoner centraal. Het concept gaat nog een stukje verder door de energievraag te minimaliseren. Dit doen we door enerzijds de energievraag te reduceren en anderzijds de energievraag zo efficiënt mogelijk te vervullen.

Icoon_N_O_M_fitgroen.jpg

Nul-op-de-meter (NOM)

Het Nul-op-de-meter concept gaat nog weer een stapje verder dan het Energienota Nul concept. In dit concept worden aanvullende maatregelen getroffen om de energievraag verder te reduceren of om de energieopwerk te vergroten. Bij energiebewust gedrag betekent dit dat de energierekening negatief is en de bewoner dus geld terugkrijgt.