icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Comfort Distributie Set voor appartementen

De Comfort Distributie Set (CDS) is een vervolgontwikkeling op de ONE en zorgt voor de verdeling van warmte en koude in bijvoorbeeld appartementen. De set biedt bedieningsgemak en is onderhoudsvriendelijk en energiezuinig.

De CDS wordt in eigen beheer prefab gebouwd en getest. De afleversets bevatten hoogwaardige componenten, zijn vrijwel onderhoudsvrij en bieden veel bedieningsgemak voor de eindgebruiker. De CDS regelt heel precies de aanvoer van de hoeveelheid warmte of koude die nodig is. De warmte- en koudebehoefte worden in het beheercentrum nauwkeurig uitgelezen via de set, de levering van de energie wordt via de ONE ideaal op deze vraag afgestemd.

Iedere bewoner van een appartement kan met de app van zijn/haar eigen installatie de energiestanden uitlezen en de temperatuur per ruimte naar wens instellen. In onderstaande video vertellen we u meer over de Comfort Distributie Set.