icon-arrow-right
HomeDienstenRealisatie

Realisatie

Een duurzaam project realiseren en jou daarbij volledig ontzorgen? Dat is wat onze projectleiders, uitvoerders en werkvoorbereiders al jaren met veel passie voor je doen.

De werkvoorbereiding en uitvoering van het project verzorgt onze afdeling realisatie. Onze duurzame visie voeren we vanuit de ontwerpfase door in de werkvoorbereiding. Samen met opdrachtgevers, vaste onderaannemers en leveranciers realiseren we het duurzame project op een zo efficiënt mogelijke manier.

 

Dubotechniek is de verbindende schakel om alle partijen als 1 te laten functioneren. Een goede planning is essentieel. Doordat we onze installaties in eigen huis maken, assembleren en testen, hebben we zelf de controle en daarmee de zekerheid voor ons opdrachtgever.

 

Onze projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders hebben een sterke focus op een goede samenwerking met alle partijen. Efficiëntie is sowieso een speerpunt voor onze medewerkers, naast flexibiliteit, creativiteit en oplossingsgerichtheid. We beschikken bij Dubotechniek over dezelfde drive om dingen voor elkaar te krijgen voor je en doen er alles aan om samenwerking te stimuleren. Bijvoorbeeld tijdens het innovatie overleg, waarin nieuwste markttrends en ontwikkelingen rondom duurzame installaties besproken worden.

Antonio
+