icon-arrow-right
HomeDienstenExploitatieLichtstad Energie

Lichtstad Energie

Het complex De Lichttoren in Eindhoven bestaat uit de lofts, utiliteiten en het Inntel Hotel. Dit complex wordt door ons bedrijf verwarmd, dan ontvangt u op duurzame wijze geproduceerde warmte. Het complex is aangesloten op het Warmtenet van Ennatuurlijk en heeft een WKO-systeem in de technische ruimte met Warmtepompen. Een warmtepomp met diverse hulpsystemen zorgen ervoor dat de opwekking efficiënt en bedrijfszeker plaatsvindt. De warmte is voor warmtapwaterverwarming en als back-up systeem beschikbaar, dat betekent dat de warmtevoorziening vrijwel 100% gegarandeerd is.

Lichtstad Logo

Bedrijfsgeschiedenis

Lichtstad Energie is een dochteronderneming van de Dubotechniek bedrijven en verantwoordelijk voor de levering van warmte. U ontvangt de afgesproken duurzame comfortproducten om uw woning mee te verwarmen en/of te koelen. De bouwer van het project heeft deze zaken op efficiënte wijze geregeld. Lichtstad Energie is alleen gericht op het project De Lichttoren in Eindhoven met hotel en utiliteit /percelen in en om het complex.

 

De afspraken lopen via, én in samenwerking, met de Dubotechniek Bedrijven en voldoen aan de regelgeving welke door de ACM en overheid bepaald is.

Lichtstad Energie B.V.

Postbus 2219  -  5300 CE Zaltbommel | Valeton 10  -  5301 LW Zaltbommel

T + 31 (0)418 – 597 450  E: info@duboenergie.nl  I: www.dubobedrijven.nl

IBAN NL63 RABO 0143 1750 92  |  KvK 08175102  |  BTW NL 819.705.342.B.01

Formulieren

Formulieren

Hier kunt u alle formulieren opvragen of downloaden die u nodig heeft om bijvoorbeeld een verhuizing door te geven of als u informatie zoekt over de werking van uw installatie of de tarieven voor de levering van de warmte, koelte en/of warmtapwater. 

Formulieren
+