icon-arrow-right
HomeDienstenExploitatieDubotechniek Energie

Dubotechniek Energie

Wordt uw woning of bedrijf door ons bedrijf verwarmd? Dan ontvangt u op duurzame wijze geproduceerde warmte. Dit kan met verschillende systemen, denk aan een WKO installatie, een warmtepomp met vloerverwarming of met een PV-panelen systeem. Een warmtepomp en diverse hulpsystemen zorgen ervoor dat de opwekking efficiënt en bedrijfszeker plaatsvindt. 

Bedrijfsgeschiedenis

Dubotechniek bedrijven heeft zich sinds 1999 gespecialiseerd in duurzame energie oplossingen. Dubotechniek Energie levert klanten op gevraagde duurzame wijze warmte, koelte, warmwater en/of elektriciteit. De opdrachtgever bepaalt! Dat kan gaan over één woning tot grote complexen met bijvoorbeeld 100.000 m² aan kantoren of honderden woningen.

 

Er is aanzienlijk meer expertise nodig om duurzame energie van verschillende systemen en de wet- en regelgeving te leveren in relatie tot de warmte uit een traditionele gasketel die dan fossiele brandstof gebruikt en voor meer CO2 uitstoot zorgt. Onze afspraak is:  we gaan van het gas af, en daar helpt Dubotechniek bij! De exploitatie is een belangrijk deelaspect van de duurzame oplossing die wij aanbieden. Warmte via de WKO is door aanzienlijk meer regelgeving van de overheid omgeven en wordt door de ACM (Autoriteit Consument en Markt ) bewaakt met veel regels als het gaat om de bescherming van de consument. 

Bent u klant, wat doen we dan?

Als klant van Dubotechniek Energie zorgen we voor de exploitatie, in de breedste zin van het woord!

 

  • Als afnemer van Energie ontvangt u de Comfortproducten, daarmee bedoelen we de warmte en/of koelte en/of warmwater en optioneel monitoring;
  • Als complexeigenaar kunt u , indien Dubotechniek de installatie heeft gerealiseerd, de exploitatiediensten aan Dubotechniek Energie uitbesteden. Alle activiteiten die op deze pagina worden beschreven zijn onderdeel van het leveringspakket. De activiteiten kunnen voor lange tijd ondergebracht worden bij Dubotechniek Energie, daar zijn verschillende dienstenpakketten voor mogelijk.

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Dubotechniek Energie B.V.

Postbus 2219  -  5300 CE Zaltbommel | Valeton 10  -  5301 LW Zaltbommel

T: 0418 597450  E: info@duboenergie.nl  I: www.dubobedrijven.nl 

IBAN NL75 RABO 0364 3211 99  |  KVK 11053901  |  BTW NL 810.821.357.B.01

Formulieren

Formulieren

Hier kunt u alle formulieren opvragen of downloaden die u nodig heeft om bijvoorbeeld een verhuizing door te geven of als u informatie zoekt over de werking van uw installatie of de tarieven voor de levering van de warmte, koelte en/of warmtapwater. 

Formulieren
+