icon-arrow-right
HomeDienstenExploitatieClarissenhof Energie

Comfortabel en Duurzaam

Uw woning in de fraai heringerichte spoorzone van Tilburg de “Clarissenhof”, is samen met ruim 350 woningen aangesloten op één groot Warmte Koude Opslagsysteem. Uw verwarmingswarmte, koelenergie en warme water wordt hier gemaakt door warmtepompen met een steun-gasketel. In uw woning is een ECO-module waardoor we op afstand storing analyse kunnen doen en het energieverbruik kunnen aflezen. U heeft door dit afstandbeheer met hulpsysteem een efficiënte en betrouwbare energievoorziening.

Clarissenhof Energie logo

Bedrijfsgeschiedenis

Clarissenhof Energie is volledig gericht op de duurzame energielievering in de Spoorzone Clarissenhof in Tilburg. Clarissenhof Energie is een dochteronderneming van Dubotechniek en een provinciaal duurzaamheidsfonds. Dubotechniek verzorgt hierin alles wat met de energielevering samenhangt. U kunt via registratie@dubobedrijven.nl een toegangscode aanvragen voor onze app. Hiermee kunt u op afstand uw energiestanden aflezen en de temperatuur instellen. 

 

De afspraken lopen via, én in samenwerking, met de Dubotechniek Bedrijven en voldoen aan de regelgeving welke door de ACM en overheid bepaald is. De tarieven en voorwaarden zijn conform landelijke richtlijnen en kunt u aanvragen via onderstaande knop ''Formulieren''.

Clarissenhof Energie B.V.

Postbus 2219  -  5300 CE Zaltbommel | Valeton 10  -  5301 LW Zaltbommel

T: 0418 597450  E: info@duboenergie.nl  I: www.dubobedrijven.nl 

IBAN NL80 RABO 0310 0050 86  |  KVK 65730984  |  BTW NL 856.234.795.B.01

Formulieren

Formulieren

Hier kunt u alle formulieren opvragen die u nodig heeft om bijvoorbeeld een verhuizing door te geven of als u informatie zoekt over de werking van uw installatie of de tarieven voor de levering van de warmte, koelte en/of warmtapwater. 

Formulieren
+