icon-arrow-right
HomeDienstenBeheer & Monitoring

Beheer & Monitoring

Beheren en monitoren van duurzame installaties vinden wij van essentieel belang. Onze beheerders analyseren en optimaliseren de energiesystemen dagelijks om zo een optimaal en duurzaam comfort te garanderen. Hierdoor functioneert de installatie ook met een zo hoog mogelijk rendement.

Sinds 2008 hebben wij in ons beheercentrum in Zaltbommel 24/7 real-time inzicht in onze projecten. Onze beheerders hebben vergaand inzicht in het gebouwbeheersysteem, op alle niveaus. Zij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van besturingssoftware, analyseren van de binnenkomende meldingen en innovatietrajecten.

 

Proactief te werk gaan is de sleutel tot succes.

 

Al bij een eerste signaal van een mogelijke afwijking in de installatie, ontvangen wij een systeemmelding. Zo grijpen we snel en direct in om een verstoring te voorkomen of te elimineren. Op afstand vanuit ons beheercentrum. Proactief te werk gaan is hierin de sleutel tot succes.

 

Dankzij continu bewaking van de door ons beheerde installaties, zien we vaak vroegtijdig dat er afwijkingen in de levering van warmte, koude of tapwater ontstaan. Vervolgens analyseren en optimaliseren we de installaties, zodat deze problemen niet meer ontstaan.

 

De afdeling Beheer verzorgt ook de verwerking en analyse van data zo, dat de rapportages gepubliceerd worden op een inlogportaal. Dit inlogportaal is speciaal in te richten naar wens van de opdrachtgever;

-          Zo is 24/7 inzichtelijk hoe de installatie functioneert en wat de beschikbaarheid is

-          Is te zien wat de prognose van de meerjarige onderhoudsbegroting van de installatie kan worden

-          Is de betrouwbaarheid van de duurzame installatie gewaarborgd. Denk aan het verzorgen van preventief- en correctief onderhoud en continu optimaliseren van energiesystemen.

BasPhilipsen
+