icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 01 maart 2022

Projectvideo 2021

Nog even een korte terugblik op 2021 met deze projectfilm. Wat tof om al deze projecten zo bij elkaar te zien en wat zijn wij hier enorm trots op! Trots op al onze collega’s die deze projecten hebben voorbereid, gerealiseerd en opgeleverd. Maar ook trots op het feit dat we weer hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een energie neutrale duurzame omgeving voor al onze opdrachtgevers en eindgebruikers.

In de video zie je ook een aantal projecten voorbij komen die we vorig jaar in opdracht hebben gekregen en waar de bouw al van is gestart of in dit jaar gaat starten. Bekijk de video en laat vooral even weten wat je er van vindt.

Kunnen wij jou helpen met het realiseren van een duurzaam project? Of het nu gaat om woning- of utiliteitsbouw, wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op en wie weet staat ons gezamenlijke project in de video van dit jaar 😊.